Join Disney College as your favorite disney character and enjoy the school year of your life.
 
IndeksLatest imagesSøgTilmeldLog ind

Vis ubesvarede indlæg
 

Klasser

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Dansk

Her underviser Simba, en ung dansklærer der altid har et smil om læberne og et godt råd på vejen. Også selvom det måske ikke altid er det rigtige..
127For travlt til g...
Ons maj 20, 2015 1:56 am
Kristoff Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Matematik

Her underviser Hades. Lillebror til Rektoren og ansvarlig for eftersidningen. Rasende temperament og kendt for ikke at være retfærdig.
00
Ingen nye indlæg

Engelsk

Her arbejder Syzette (kendt som pudlen fra Oliver og Co.). Glad for de elever der gør det godt, mindre glad for dem der ikke gør. Altid åben for smiger og forstående for at alle ikke er så perfekte som hende. Tager ikke kritik særligt godt.
00
Ingen nye indlæg

Fysik

Professor Archimedes Q. Porter, altid klar til at oplyse unge hoveder om fysikens verden. Han har dog sjælendt styr på sine papirer, og elever har klaget over at hans noter kun giver mening for læren selv.
00
Ingen nye indlæg

Kemi

Yzma og Jumba er begge lærer til dette dejlige fag. Der er delte meninger fra eleverne om hvem der er bedst. Begge lærer virker til at have en... uhyggelig vinkel på kemi og hvad det bør bruges til.
2174The start of a n...
Ons sep 23, 2015 7:03 pm
Rose Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Historie

Dr. Delbert Doppler virker til at vide alt hvad der er i historiebøgerne, og lidt til. Venlig, lidt klodset og altid åben for at hjælpe elever med problemer.
240Den smukkeste pi...
Søn apr 26, 2015 8:37 pm
Alice Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Geografi

Kaptain Amelia (men I kan kalde hende professor Amelia) har sejlet rundt overalt på kloden og deler nu sin viden med dem der vil høre efter. Hun er streng, tøver ikke med at smide folk ud eller give eftersidninger. Til gengæld er hun meget lydhør for spørgsmål.
00
Ingen nye indlæg

Musik

Sebastian er en utroligt dygtig musiklærer, men striks og bliver hurtigt sur. Smuk stemme, kan spille de fleste instrumenter og meget glad for talent.
2304anna jeg har sag...
Man maj 11, 2015 9:21 pm
Violet Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Billedekunst

Quasimodo er meget venlig, meget tålmodig og dygtig med sine hænder. Han ser skønhed hvor andre ikke kan, og kan altid finde en positiv bemærkning om selv den mindste kreation.
129Lyst? Hmmm... we...
Tors maj 21, 2015 7:02 pm
Shego Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Idræt

Phil er benhård og vil ikke tillade at man ikke gør sit yderste. Altid en fløjte i munden og en lang liste af regler, som selv de mest flittige elever har problemer med at huske.
141Ny cheerleader -...
Lør jun 06, 2015 9:21 pm
Klokkeblomst Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Filosofi

Rafiki er en underlig men vis mand. Altid et ordsprog der passer til situationen, altid for at stillet elevernes spørgsmål tilbage til dem selv. Er af den tro at eleverne har alle svarene i deres hjerter, hvis bare de kigger!
00
Ingen nye indlæg

Biologi

Ursula og Pleakley underviser begge i dette fag. Eleverne kan tydeligt mærke forskel på den myggebesatte Pleakley, med hovedinteresse i cellestruktur og Ursula med fokus på havbiologi og økosystemer.
00
Ingen nye indlæg

Psykologi

Zira virker til at have gjort sig ekspert i menneskelig psyke, men på en måde der skræmmer de fleste elever. Næsten alle hendes timer handler om hvordan denne viden kan bruges til at manipulere og få det man gerne vil have.
1109Want some? // An...
Tors jul 23, 2015 1:42 pm
Alice Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Drama

Her kan du så enten blive undervist af Scar, den dramatiske, konkurrenceivrige lærer der mener at alle midler må tages i brug. Eller Dr. Facilier som er.. dramatisk, konkurrenceivrig og mener at alle midler må tages i brug for at nå sit mål. De to dramahold konkurrere ofte om hvis stykker der er bedst, og lærene kan blive meget opslugt af væddemål.
4169Så skal der øves...
Ons sep 16, 2015 2:07 am
Kovu Vis sidste indlæg
Ingen nye indlæg

Samfundsfag

Bedstemor piletræ er gammel. Rigtigt gammel. Hvorfor hun bliver kaldt bedstemor er der ingen der kan huske, men alle gør det.. selv de andre lærer. Hun har i årevis sagt at det bliver hendes sidste år og at hun næste år tager på pension... men her er hun så igen i år.
00
Ingen nye indlæg

Håndarbejde

Edna. Enda Mode. Den store mode designer er af uforklarlige grunde begyndt at arbejde på Disney College. Hun er striks, perfektionist og har en meget tydelig holdning om næsten alting. Handlekraftig, lille kvinde og står desuden også for at designe kostumer til dramaholdene.
00
Ingen nye indlæg

Religion

Religion burde være et fag hvor man lærer om de forskellige religioner. Dog er der i Frollos timer, mest fokus på den katolske kirke. Al undervisning der har med andre religioner at gøre, bliver normalt omtalt som kulter og det er ikke en time man skal begynde at diskutere om der findes en gud. Der er en gud. Selvfølgelig, undskyld Frollo.
00
Ingen nye indlæg

Evnetræning165Hej Klokke - Klo...
Fre jun 19, 2015 4:23 pm
Shego Vis sidste indlæg
Klasser Empty
Recently shared images
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst